Történet


Gone too soon


A madridi focista, Sergio élete mesébe illő volt. Megvolt mindene, amire csak vágyott. A világ egyik leghíresebb fociklubjában játszott, híres, elismert és gazdag volt, a legfőbb támasza pedig, a felesége, Sienna, midig ott volt mellette. Ám egy végzetesnek bizonyuló autóbalesetben elveszti szeretett húgát, Sophiát, s a történtek után már sosem tudja megbocsájtani feleségének, aki szintén az autóban ült akkor, hogy nem tudta megmenteni a testvérét.
Sienna mindent megtesz, hogy kapcsolatukat rendbe hozzák, de ez lehetetlennek tűnik. A külvilág és egymás iránt érzett, elapadó – már csak baráti – szeretet miatt mégis úgy döntenek, együtt maradnak. Sergio szinte beleőrül Sophia hiányába, míg Sia tehetetlenül látja, férje esélyt sem ad már arra, hogy mindent újrakezdjenek, s továbbra is kegyetlen nemtörődömségével őt hibáztatja a tragédiáért.
Hosszú hónapok telnek így el, s az önmagából kivetkőzött pár lassan ráeszmél, ha a dolgok így mennek tovább, az mindenki számára csak rossz lehet. Sergio visszavonhatatlanul beleszeret a városba költöző híres, olasz rendezvényszervezőbe, Alessandra Rossiba, Siennát pedig a féltékenység karmai közül egy, az Atlético Madridhoz visszaigazoló focista menti meg, a spanyol Fernando, akivel végre a portugál származású nő is boldog lehet.

Egy történet a hibákról, a végzetről, a megbocsájtásról, s a mindent uralni képes szeretetről, amely ott lakozik bennünk, Benned és bennem is. Csupán kell valaki, aki előhozza a lelkünk mélyéről, s ha ezért a fontos személyért bármit megtennél, mindenedet nekiadnád, tudnod kell, szereted…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése